♥ Dag 4 – Det här åt jag idag

Till frukost åt jag ingenting som vanligt..

Till lunch åt jag en väääldigt saltade pytt i panna med rödbetor och morötter

Till middag blev det kallops och potatis.

Sen ikväll blir det nog en kvällsmacka och ett glas mjölk eller nå

Bloggen ja...

Hade nästan glömt bort bloggen...

Nejmen jag har inte haft någon ork till att skriva något. Efter beskedet med Patrik försvann all min ork till allt!
Men som tur var så hade han KML den lätta varianten av Leukemi.. Men man är ändå lite små ledsen över allt. Men får bita ihop de sista 23 skoldagarna.  Sen blir det att jobba i 4 veckor, muuumms för lite pengar. Och förhoppningsvis så har jag och mtit hjärta fått en lägenhet till sommaren! åhhh så mysigt!

Skolan var bara världelös och onödig.. Hade engelska på morgonen, sen på samhäll skulle vi titta på film, men filmen gick inte att titta på då gick vi och åt, sen på arbetsmiljön kunde inte Ewa prata så då fick vi titta på obduktionsfilmen, grymt lärorik var den! slutade 12.30 fick sitta kvar i skolan och vänta till 14, bussen hem till addisen, sen dess skulle jag plugga men råkade fastna framför facebook.. Men efter maten satte jag mig och skrev klart handledningen som skulle in för ett bra tag sen..

Och igår var vi lediga så då jobbade jag ikapp matten så nu ligger jag prima till där också.. Nu är det bara att göra klart engelskan i helgen så all den sktien blir klar och sen så plugga till etik provet som är om två veckor..

Nej nu ska jag tvinga med mig addisen ut på en promenda tror jag.... Vill bara ut och gå känner jag!..

E.L

RSS 2.0