♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek var en kille som är två år äldre än mig. Jag trodde att han var den jag ville leva mitt liv med, men skenet kan bedra..  Vi hade det inte så bra som jag ville, jag var väldigt fast i att bara vara med honom, då han inte ville att jag skulle vara med mina kompisar och festa etc.. Så min första kärlek varade i 18 månader, och det var ett underbart förhållande..

Men man kan fundera vad första kärlek är.. Om det inte ska vara till en människa så är det till min söta underbara Vovvo Boss hemma hos pappa. Sen den första dagen jag såg honom har jag alltid ÄLSKAT honom, han är min bästa vän och jag skulle inte klara mig utan honom, händer det något med honom vet jag inte vad jag ska göra, han har alltid funnits för mig under min svåra tid, han förstod när man var ledsen, då han kom och la sig brevid en och myste! Jag bevar för den dagen då han somnar sött in... Mitt liv kommer att stanna toltalt.. Vill träffa honom mer! ♥


Lill vovvev börjar bli gammal :( 8 år, bara 4 år kvar om man ska följa hur gamla dessa hundar blir :(

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag heter Evelina Kristina Elisabet Lund, jag är 17 år och fyller 18 den 18 novmber. Jag har 8 syskon, 4 bröder 3 systrar och jag är minst.. Ett brorsbarn ( två till sommaren :D )Jag bor ute hos min pojkvän i ullfors, vid en fd bondgård med massa bilar på tomten :p jag är förlovad med min underbara pojke sedan den 16 februari :) ♥

Jag har spelat fotboll i Karlholms damlag tills denna säsong då jag var sååå säker på att jag skulle byta till månkarbo/ullfors då jag får det närmare.. Men just nu har jag tappat gnistan för fotboll, då jag vet inte hur tiden kommer ligga till. Och jag tycker att det är så världelöst att spela denna årstid.. Men jag arbetar på att få upp lusten igen så jag kan skriva på och börja stor satsa igen.

Under högstadiet gock jag på Aspenskolan i Tierp, och där hade jag tre underbara vänner som jag skrattade med och kunde berätta saker för... Men tyvärr så  började vi tappa kontakten när det var några månadre kvar av nia och efter det så tappade vi kontakten mer eller mindre helt.. lite synd..
Nu går jag på Högbergsskolan på Omvårdnadsprogrammet, efter skolan ska jag troligtvis börja plugga direkt till ämbulanssjuksköterska.. Får se hur det blir.

På min fritid går mycket tid åt till skolan och pluggandet.. Men jag får även vara med min älskade älskling som betyder så otroligt mycket för mig, utan honom skulle jag inte klara av de svåra stunderna, han är ljuset i mitt liv! Kan även komma in en och enannan fest här och där (Y). Jag håller även på och kör för fulla muggar och ska snart börja läsa lite teori (Y). JAg söker jobb som en dåre så man kan klara sig själv med sin egna ekonomi..

En liten snabb sammanfattning om mig..



E.L

Lista

Internet har kommit för ett tag sen, men inte haft ork att skriva. Så nu tänker jag göra denna lista för att blogga mer eller mindra varje dag..

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

E.L

RSS 2.0