Trevlig kväll med massa folk!

Emma och jag tvekade först om vi skulle åka på hallowen partyt eller om vi skulle vara hemma och glutta film., Men så bestämde vi oss för att vi åker dit och ger det en chans!, och tack för det! :D .
Det var hur trevligt som helst, träffade massa underbara människor som man inte har sett på år och dar. Vi hade riktigt trevligt, dansade och pratade med massa människor :) .
Tycker synd om Pernilla lilla, Hon råkade spy ner folk så dom blev arga.. Och sen så blev hon hur ledsen som helst för det hade hänt en grej!, USCH, hatar sånna personer ! Det var så hemskt att bara åka därifrån när ens vän gråter och är helt förkrossad.. Gumman finns för dig! <3<3<3
Föresten!, jag såg Ralle! :D, Kände först inte igen honom sen när jag fattade att det var han så fick han en jätte kram utav mig så jag höll på att ramla omkull nästa :D, Haha.
Och victor Bergström var också där, Han var alldeles ROSA :D:D . Då blev jag glad :D.

Idag ska jag vara duktigt och plugga massa x( . Måste även fixa min fläck från brun utan solen xD .


Btw, Emma åkte hem för ett tag sen:P. Haha, hennes mamma sa att hon inte fick åka någonstans nu dom dagar som är kvar på lovet x), hmm, kan det vara för att hon har tillbringat hela lovet med mig? :D . Haha.

Nej, nu ska jag gå och duscha och bli någorlunda piggare! :D :P .

Bilder från kvällen kommer senare :D .

Det var en jätte trevlig kväll !, Bra fixat grabbar! :D


28/10- 29/10

Emma och jag tog 12.05 tåget in till uppsala med en massa människor. Skulle på rättegång med Jakob.. Det gick väl bra.. Efter det så fick vi och åt lite gott. Fast Emma tvingade mig att äta fast jag inte var hungrig :P . Efter maten så hade Emma och jag tänkt att vi skulle gå runt på stan och kolla runt lite, men det blev bio ist med Pontus, Lollo, Jakob och Jennifer(?), vi tittade på Fame :D . Skit bra film. Jag blev kär i tjockisen i filmen (AA). Vi tåg 21.19 tåget hem till Tierp.

När vi kom hem så cyklade Emma och jag och tände ljus på kyrkogården.. Kände att jag behövde göra de..
Så många tankar som bara snurrar i mitt huvud.. Alla tankar är om er morfar och Stefan..
Sen tog Emma 23.02 bussen hem :( . Saknade henne när hon klev på bussen (AA).
Då tvingade jag Alice att ringa mig så att jag fick prata lite..
Väl hemma så skulle jag försöka sova, men det gick inte. Svårt att sova när man har haft nattsällskap 3 dagar på raken :P. Och så var det desutom väldigt kallt, hade två täcken men frös ändå som ett svin..

Nu sitter jag och tittar på tv och väntar på att Emma ska komma hit igen :D, Sen så ska vi fixa oss till ikväll, sen så blir det nog så att vi åker till Karlholm på hallowen party :D . Blir nog roligt skulle jag tro..

Imorgon så blir det en lugn dag:), måste plugga massa x) , omprov i matten på måndag x). Men Emma får hjälpa mig med lite saker :D .

Nej, nu ska jag gå och duscha och leta fram alla kläder till ikväll och vänta på att min snutt ska komma :D .

Emma tack för att jag fick prata med dig och gråta ut hos dig igår, det betyder mycket för mig! <3
Älskar dig snutt! <3<3<3


Sjukt asså!!

Mina tankar denna kväll går till stackars Thereses vänner och annhöriga!<3
Sjuk att mördarna bara fick 1 år och 8 månader! Under den tiden lär man sig väl inget! :O .
Vart är Sverige på väg någonstans egentligen??! Om det skulle ha varit USA tex så hade dom fått ett mycket längre och grovare straff än detta!

Therese lilla, på torsdag kl 18:15 ska jag tända massa ljus för dig här i lilla Tierp, Skulle vilja vara med vid din minnesplats och tända ett ljus, men går dock inte.. Du har helt underbara vänner som anordnar det här. Som bryr sig om dig, Som tänker på dig varje dag! Sånna vänner är dom bästa! <3

Lilla ängeln!, jag säger som dina vänner skriver på bloggen. Du sitter och tittar ner på dom, du finns med dom varje dag,timme,minut,sekund! (http://minneavtherese.blogg.se/)

Jag kan själv inte förstå hur det är att mista någon så bra vän som du var!, Men jag lider med alla som får bära denna tygnd!

Therese ta väl hand om dina vänner! Va med dom varje dag!, Visa att du fortfarande älskar och bryr dig om dom fast du är i himlen!

Rest in peace Therese Johansson Rojo ! <3
Lilla fina Therese ! :`( <3

Du är bäst!

I söndags så åkte jag ju hem till Emma och lekte med henne :). Trevligt som vanligt :). Vi gjorde de fjärde och sista försöket att kolla klart på män som hata kvinnor och det lyckades vi med ! :D . Fast jag halv sov igenom filmen x) . Igår när vi vaknade så låg vi kvar i sängen ett bra tag innan vi orkade gå upp :D. Väl uppe så åt vi frukost,, Lekter lite med kattungen :D, Emma duschade, då passade jag på att fixa mig :D, Sen så virrade Emma runt och letade kläder x), Kulkul :D . Sen så betsämde Emma att hon skulle sova hos mig för att hon skulle praktisera kl halv 8 idag x), så vi tog ett bussen från Emma till Skärplinge :D, sen i Skärplinge så kom min värsta fiende till oss ( Emma du vet vem) , Haha. I Tierp så åkte vi till tandläkarn för jag skulle kolla mitt "tandskydd" klart på fem minuter :P. Sen åkte vi till torino och åt kebabrulle ;D , vi fick en klubba av han som jobbar där (AA) . Sen cyklade vi hem och satte oss vid datan :P, Men då tvingade mamma oss att cykla och köpa en hamburgare till henne x), Så det gjorde vi :D, Haha, Jag tycker att jag sjöng väldigt fint, och inte ett dugg falskt var de XD.

När vi hade kommit hem efter de så la vi oss i soffan och gluttade film med mamma :D. Vi var faktiskt väldiga duktiga vi låg i sängen kl 22.00, rekord för mig :D, vi tittade på Benjamin Buttons otroliga liv, men vid typ halv tolv låg båda och halv sov så vi stängde av filmen och slocknade. Men när vi nästan hade somnat så flög jag upp ur sängen och skrämde skiten ur Emma xD, jag hade då kommit på vem det var som åkte förbi oss med epan!, det var ju Pontus :D. Haha, Sen somnade vi :D

Imorse så gick vi upp vid ungefär 7 tiden, för Emma skulle börja praktiseta vid halv 8 så hon tvingade upp mig också xD. Haha, fast sen när hon hade gått till praktiken ( Som jag bor granne med), så gick jag och la mig igen, men kunde inte somna direkt så jag låg och smsade med Hannes som skulle ha släppt ut kossorna imorse xD, ( Förlåt Hannes för att jag fick dig att börja tänka på de, det var inte meningen! <3 ), Men jag somnade strax därefter x), Vid tio tiden så kom mamma upp och frågade om jag skulle med henne och Emma(syster) till stan, så jag kastade mig upp ur sängen och fixade mig snabbt x), inne i stan så blev det bara mathandling xD, fast jag köpte en ljuslykta och två fat som man kan ha ljusen på :D . När vi kom hem från stan så cyklade jag och beställde handledarkursen för mig och Emma :D, (snart så blir vi farliga snutt)! :D .

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen kommer Emma :D.
Det betyder massor för mig snutt att du ställer upp för mig! <3 .

Aa, juste, måste plugga massor också x), Men det gör jag imorgon om jag orkar x) .

Nej, nu ska jag städa klart på rummet mitt sen så ska jag hoppa in i duschen :D .

Emma, tack för att du finns för mig!, det betyder så oerhört mycket för mig! Du är ljuset i mitt liv!, Vi hittade varandra så snabbt ! Det tog nästan 3 dagar sen var vi ingång!, känns som att vi har kännt varandra hela livet!!. Det är som folk säger, vi är så oerhört lika varandra, tänker lika, fungerar likadant :), Vi har lärt känna varandra så bra att vi avslutar varandras meningar!!<3  Stumpan, vad som än händer så kommer jag alltid att finnas för dig, stöttar dig till tusen!, finns för dig dag som natt, i vått och tort! JAg älskar dig Emma Karin Evelina Almgren Hållkvist!, Vänner tills döden skiljer oss åt och ännu längre! <3<3<3<3<3<3

 
Emma, Du kommer alltid ligga närmast mitt hjärta! Jag älskar dig! <3<3<3<3<3

:D

Sitter och väntar på att Emma ska sluta sin praktik så vi kan leka :D . Åker hem till henne idag och myser med kattungarna (A) . Blir väl så att vi bakar oss en kladdkaka :D, Det ska bli väldigt kul snutt :D .

Nej, nu ska jag gå och fixa mig så att jag är klar tills Emma kommer :D .



 Ignonera mina ögon :O .


Klarvaken på två röda!

Denna vecka började bra. Åkte till pappa i måndags kom hem igår :) . Det var okej i skolan tills igår, då vi fick reda på att dom avbryter våran praktik bara så där! :@ hela klassen gick emot rektorn! Nu har vi skickat in en protestlista för vi vill ha kvar den, Emma och jag var med på första sidan i arbetarbladet för vi ringde dit, ringe UNT oxå, men ska troligvit träffa dom idag. JÄvLA NORSKJÄVEL till rektor!, Nu är det krig och jag ger mig inte utan Strid!!

Hoppas det blir bättre annars så blir det nog att jag hoppar av eller byter skolan..

Nej, nu ska jag ta o försöka att sova igen :D, kanske trycker i män som hatar kvinnor o tittar på den tills jag somnar.
Har en klarvaken Emma brevid mig också. Hmmm, det anar inte bra :P (A). HAha :P .
Yeah!, Hoppas vi får våran röst hörd nu då! OP09 får inte splittras! <3Yeah!, hoppas vi får våran röst hörd nu då! OP09 får inte splittras! <3


:(

USCH!!! Imorse när jag vaknade så kände jag mig jätte dåligt, mådde illa och hade ont i halse. Tog febern som visade att jag gått å dragit på mig feber x( . Så då gick jag och la mig i sängen och tittade på män som hatar kvinnor . Vadå bra film! :D . Resten av dagen har jag legat i soffan och degat! Tänkte gå och försöka jobba matte till provet på måndag, men kom på att boken ligger i skåpet i skolan :S . så det sket sig..
Och jag har saknat min Emma så grymt mkt idag! Tänker aldrig mer vara sjuk! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen o bli lite fräsch :D :P .

Buffel<3Vildsvin! Vi för alltid Emma! :D

I Have make a BIG mistake !!
  Alltid vi snuttan! <3<3


SNÖÖÖÖÖ:D

Min dag blev förgylld imorse när jag vaknade ! Drar upp persiennerna och tittar ut, då fick jag se SNÖ! :D . Jag blev helt överlyckligt! Snön är det bästa som finns! :D, och det tyder på att snart fyller jag :D . 18 november, då smäller det trafiken! :D .

Iskolan så hände det inte så mycket. Engelskan och matten var seg som vanligt x( . Men Emma och jag lekte tysta leken för att få en 5 av mickis :D, båda vann XD .  När vi skulle ha svenska så var Henrik hemma (sjuk?) :D . Musiken är lika rolig varje gång (A) . Skrattar alltid åt Erika :D :P . Johan borde tycka att vi är en väldigt konstig klass xD .

Nu ska jag gå och läsa om cellen, muntligt läxförhör imorogn, Kan såååå mycket! :P . Sen så blirr det bara att ligga hemma och ta det lugnt :D . Tror jag håller på att bli sjuk :/ , känner mig seg i kroppen :/ , Inte bra inte bra!


Ångrar det jag gjorde!, om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden! Du kommer alltid finnas i mina tankar!<3

Emma, Tack för du finns för mig! <3<3
Du fattar de inte riktigt va? :(Om jag kunde så skulle jag ta tillbaka den gamla tiden!<3


:D:D:D

Emma Du betyder så mycket för mig! Vi har bara känt varandra i två månader men det känns fan som  mycket längre! Åh :D, du är min lilla sockerpingla för alltid:D(A)  Älskr dej Emma Almgren Hållkvist! <3<3<3Emma Du betyder så mycket för mig! Vi har bara känt varandra i två månader men det känns fan som  mycket längre! Åh :D, du är min lilla sockerpingla för alltid:D(A)  Älskr dej Emma Almgren Hållkvist! <3<3<3

:))

Nu var det riktigt länge sen jag skrev något här.. Men jag har varken haft tid eller ork till de,. Men det har hänt mycket trevliga saker:) . I lördags så var det årsfest med Karlholm :D , riktigt trevligt var de, synd bara att jag var tvungen att åka hem så tidigt..


Idag så var det skolan.. Hade första provet på gymnasiet, smitta smittspridning, känns som att det gick väldigt bra faktiskt :D . Nu sitter jag här och äter kladdkaka:D, men ska snart gå och plugga -.- ..


RSS 2.0