Ny mobil

Som ni kunde läsa så skrev min syster inlägget i helgen då jag inte hann skriva innan jag åkte till pappa pch på träningslägret. Träningslägret var kanon trevligt! dom hade lyckats med det jätte bra, och det var inte döden träningar uten lugna och bra! Kändes extra bra då jag knappr behövde ta någon astma medicin under hla helgen tog två stycken på 4 träningstillfällen, känns underbart, får hoppas det håller i sig!

Gårdagen blev det till att uträtta lite äränden ute på tierp full rulle hela dagen.

Idag vackande jag vid halv 9, klarvaken.. gick upp och duschade sen bar det av till stan och fick en ny mobil :) , tack mamma! ♥ har suttit och lärt mig med den hela dagen nu, och börjar förstå den sakta men säkert, irriterande bara att den byter språk varje gång jag ska skriva sms.. men men

Imorogn blir det att tvätta och sen träning, kanon!!



Ville ha med orange på sidorna o de men blev en silver. (Y)


E.L

Syster skriver

Ja då min lilla syster och bloggens ägare Evelina e på fotbollsläger denna helg och hon promt skulle ha bloggen uppdaterad just när hon var borta, så fick ja Emma äran att skriva vad hon hade gjort denna vecka..

Hon började med att åka lastbil med mig på måndag och tisdag, hon e nog ganska stolt då hon gick upp vid 6 tiden i tisdags. Sen så gick Evelina med Karlsson på bilbingo i Strömsberg i onsdags, då hon vill börja att kontrollera på bingon. Sen blev de mera bingo på torsdagen då hon stod i kiosken på bingon i Karlholm.

På fredagen så åkte hon på träningsläger till Segersta (tror jag) och kommer hem imorgon...

Detta e Evelinas vecka, hoppas att ja har skött mig när jag har skrivit.. Evelina kommer säkert skriva om hur de var när hon kommer hem..

Tack för mig!!!!

Sammanfattning av veckan.

Som sagt så kom Alice till mig i måndags, åkte till brorsans och åt. Sen bar det hem till henne för att packa och sånt sen 30 monuter typ senare så bar det ut till västland där det skulle bli tätlning. Markus i ett nötskal lurade ut oss på nåm jävla väg som det var fullt med brons och myggor på, så man var lagom uppäten, efter att vi hade gått den där vägen en bit så tvingade jag och alice markus att vi skulle vända, så vi gick till badet ist och fällde upp tälten, eller aa alice och jag gjorde det mesta jobbet markus den lata jäveln satt bara och tittade på :P , när tältet väl var upp så blev det ett dopp i det äckliga vattnet :P , fast skönt var det. kvällen gick och Anders kom efter ett tag, så det slutade med att alice, anders, markus och jag sov i tältet trångt och varmt var det.

Vaknade vid 8 tiden på tisdagen utav att det var så jävla varmt :P, började packa ihop sakerna sen vid 10 tiden kanske drog vi hem till alice och sov :P på kvällen bar det iväg till ön med alice, anders och victor, kulkul.

Onsdagen så cyklade jag och mamma ut till strömsberg då vi skulle jobba i bingokiosken, slutade med att jag hamnade inne hos mormor och hjälpte henne :P när vi kom hem från bingon tog vi oss en promenad :)

I torsdags så cyklade mamma och jag ut till moster mia som fyllde åt :) Grattis till henne :) ♥ man var lagom slut när man kom fram :P , ont i rumpan som faan :P

Fredags låg jag bara hemma och tog det lugnt, cyklade iväg och handlade lite med sis på kvällen.
Lördagen likaså, ingen ork att göra något :P ,

Funderar på att ta mig en springtur snart, fast känns som att det är för varmt för att andas.. annars så ska jag börja titta över vad man ska ta med sig på träningslägret i veckan :)

E.L

jfklsdfkjhuadz

Jag blev utmanad av Alice

Såhär går det till: Dom som blir utmanade ska skriva 6 sanningar om sig själv på sin blogg. Och du ska också skriva in reglerna i spelet.

När man genomfört utmaningen ska man välja 6 nya bloggare och göra en lista av deras namn. Efter att det är gjort ska man skriva en kommentar åt dom för att låta dom veta att dom är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.

1.
Jag är expert på att ta sönder mina mobiler.
2. Jag har hållt på att köra ner i diket flertal gånger vid övningskörning..
3. Jag tycker inte om strömming.
4. Jag hatar döden och blod, men ska blir ambulansförare.
5. Jag hatar att vara ensam hemma.
6. Jag är dum och ger folk flera chanser.

Jag utmanar

* Angelica Nyberg

* Ebba Sikberg

* Erika Westerberg

* Emma Almgren Hållkvist

* Amanda Almgren

* Pontus Andersson


Dagen var äntligen inne!

I lördags blev det en tidig uppstigning då jag skulle fixa syster Emma, mitt och brorsans tjej Emmas hår till patrik och lindas bröllop! :D I sista minuterna hann jag duscha och fixa mig, och inget stress, skönt som fan!

Patrik och Linda var så fina!man fällde  många tårar, utav många anledningar, är så glad för eran skull! Älskar er! ♥

Efter vigseln så bar det iväg till byaladan där festen hölls, riktigt lyckat var det! Dans, god mat, god dricka och trevligt sällskap! Satt och asgarvade åt mormor som dansade loss och skakade rooooooompa x)

Blev hemgång runt 2 tiden då man höll på och somna, kom hem och var super pigg igen, så la mig i sången och läste (Y) .

Söndagen låg jag hela dagen i soffan, var helt slut då jag dragit på mig nackspärr och halsont, inge kul..

Idag så ska jag leka med Alice  :) Puss på det!

Bilder sen bröllopet ligger ute på Facebook!


E.L


Två dagar kvar!

Har inte blivit nåt skrivande på två veckor då jag har haft fullt upp och ingen ork/tid att sitta här.

Men jag har jobbat på som en dåre hos pappa, brun och fin blev man av att vara ute och slita. Några stukningar på fötterna så var man klar. Pengarna var värt slitet.

Jag har vart ute och övningskört varje vecka, går kanon fint, inga motorstopp (Y). Dock nöstan vart nära på att köra ner i diket då pappa sagt att jag ska se till så att det inte kommer någon bilm då koncentrerar jag mig mer på det än att se hur vägen går :P

Åkte ut till Lövsta vid midsommar, det sög. men var kul att träffa massa människor man inte sett på månader/år! Fick träffa underbara Cicci som jag först inte kände igen, du är saknad gullunge! ♥
Trevligt sällskap med Alice och Anders hade jag :)

Jag har varit på barnkalas i stockholm. Då Michelle fyller 1 år på lördag :) , så söt hon hade blivit, stor flicka :) . tårtan var lver hela henne och golvet :P Saknar dom.

Den här veckan har jag letat frisyrer som man kan göra och vart och städat byaladan till på lördag då det blir bröllop för hela slanten :) Glad för eran skull Patrik och Linda :) ♥

IDag blev det en smäll in i dörren. Jag skulle gå till köket så slocknade det för ögonen och jag tappade balansen rätt in i toadörren som stod öppen x), lite osmart av mig.. Blir lagom mobbad för det av mina syskon x)

Nu blir det frisyr testning. sen ner på tierp och köpa små saker till lördag :)


E.L

RSS 2.0