övergiven

Lämnar blogg.se för ett tag. Men kommer ha kvar denna blogg ändå :)


E.L

Se,ester dag 2,3 och 4

Lördagen åkte vi runt på en massa vägar för att se alla dess olika fina vägar och ställen som finns. Vi följde en väg som går vid barnkullen, den vägen gick hur långt upp som helst, när vi var nästan längst upp stannade vi, och jävlar vilken fin utsikt!! och för att inte tala om hur smaskigt fina hur det fanns!! man blev som lite kär :) Beställde även hem ett par nya löparskor, så nu blir det träna för fulla muggar :)

Söndags åkte vi iväg mott ett område som heter Kall och tittade, stannade och fikade lite på vägen :) Blev tyvärr inte borta allt för länge då älskling kände sig krasslig :( Senare på kvällen kom A:s pappa och sambo förbi med husbilen så då grillade vi lite gott :) tittade på film inne i deras husbil, då det inte finns nån dvd spelare här :) efter maten åt vi lite glass och marängen! :) gott men otroligt onyttigt!

Imorse när vi vaknade har A fått feber :( kände mig så dum som smittade honom med min förkylning, han har så lätt att bli sjuk, tussen då ♥ Vi låg hemma i stugan och gjorde inte ett dugg på hela dagen, jag läste ut en bok som jag har hållt på och läst, En styvmors dagbok, rekomenderar den verkligen! sen på kvällen tog vi oss en liten tur, halvvägs till Norge sen vände vi :) nu sitter vi och spelar monopol :) mys, får se om hjärtat är bättre imorgon, isf tar vi nog oss en lite loppis tur :)

Nej nu ska vi fortsätta med spelandet:)

E.L

Semester dag 1

Imorse var det uppstigning klockan 05.15 för att packa ner dom sista kläderna som inte hann torka igår kväll. men vi kom ivåg i en lagom tid och hann med några raster innan vi kom fram till Åre. Framme var vi klockan 14 då vi skulle vara vid sutgan, men det slutade med att vi hittade stugan 16.30!!!! var jätte svårt att veta vilken av alla grusvägar vi skulle svvänga av på. Men nu har vi hunnit åkt runt lite o knäppt en massa kort, som kommer upp efter sem. då vi inte har nån kabel med. Nu har vi ätit och sitter och tittar på diamond league, snart ska vi trycka i Paranormal Activity 2 och mysa ner oss i soffan med lite godis. Har gått och blivit förkyld igen, men man är ju en viking som inte klagar ;) så lägger sig tidigt för man ska orka med äventyren imorgon :) Tyvärr ser inte vädret allt för bra ut under veckan, men några soliga dagar får vi iaf :) På söndag ska vi nog träffa Andreas pappa och hans sambo för att åka på auktion och äta lite gott :) sen i veckan så ska vi åka en lift över bergen, som det föresten är SNÖ på!!!!!! En glad Evelina av att se snön :) Nu orkar jag inte detta, återkommer imorgon :)

Jag älskar dig otroligt mycket min underbara Andreas!
Du gör min dag!
Puss på dig min fina bästa vackra pojkvän!! ♥♥


Myströjan är på (Y)

E.L

Sommaren 2011

Man kan ju säga att bloggen har legat åt sidan den senaste månaden. Det har varit fullt upp med att fixa ordning dom sista skolarbeterna innan sommarlovet började. Sen när man slutade i skolan så fick man två dagars sommarlov och sesn började man jobba i 4 veckor.

Fick sommarjobb som vaktmästare på kyskan i Tierp, hur skönt som helst att få vara ute när det var så fint väder ute:) Fick en lagom fin bränna från arbetsshortsen, men den försvinner så småningom. Nu går man och väntar på att lönen ska komma in så man kan njuta lite :)

Nu har jag haft en veckas sommarlov, Hjärtat mitt har haft semester i en vecka. Dock fick han semester redan i förra onsdagen då han åkte till finland för en vecka sedan med sin mamma och syskon som dom alltid gör under sommaren :) Jag och Andreas åkte på bilbingo här för någon vecka sedan. Blev 300 kr rikare till semesterkassan :)

I tisdags/onsdags så åkte vi in till stan och kom hem med en systemkamera :) MUMS! Nu blir det fina bilder på semestern. På tal om semester så åker vi till Åre nu på fredag och är borta i en vecka, så underbart det kommer att bli att få lite ensam tid med min ögonsten som inte händer alltför ofta :)

Och vi går varje dag och väntar på att få höra något om lägenheten. Hoppas vi får den snart.. Vill börja ett hem med han jag älskar allra mest och som betyder allra mest för mig! ♥

Nej nu valkas det snart mat. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu under sommaren och under semestern!



Denna skönhet har blivit våran. Nikon D3100 :)

E.L

RSS 2.0