Sammanfattning

I lördags drog jag ut till Alice då det bjöds på korv med bröd när man kom fram ;) lite tittande på bröllopet med, eller aa det blev mer att springa mellan köket och alices sovrum, sen alices sovrum och badrummet för fixning (Y)
vid typ 18.30 kom alice och jag på att vi ville festa, så vi drog ihop lite människor och drog ut till västland och festande (Y) , kanon trevligt måste jag säga. Sen drog jag alice pier jonte och axel hem till markus då vi skulle vänta på bussen som gick vid 03 tiden, men det blev så att jag alice pier och axel sov kvar hos markus, i början så var vi 4 st i markus säng, och jag blev mosad under alla, sen en efter en flyttade sig till markus bäddsoffan och somnade där. MEn pier var tvungen att åka till farbror doktorn på natten för järnspån i ögat (N)

vaknade vid 9 tiden på söndagen då blev det att vänta på bussen som gick vid 10 hem till alice och skulle titta på flykten från hönsgården med båda två somnade typ direkt så vi såg slutet av filmen :P sen tåg jag 14 bussen hem och satt och gluttade tv hela dagen som var kvar, helt slut var jag x)

Idag så har jag legat och tittat på massa filmer, fortfarande slut sen den nästan sömnlösa helgen, vaknade med världens tungaste skalle, var på väg med en avtuppning, men slapp det (Y) . sen bär det ut till pappa och kastade lite ved, inte långt kvar nu sen är den borta (Y) , sen blev det lite fotbolls träning, underbart! gick kanon bra, dock irritationer ganska ofta.. menmen. Nu blir det att krypa ner i sängen och titta på bra film (Y)


E.L

20100619

Det blev inge Isabelle i torsdags så jag blev hemma hela kvällen och drygade med mina käre syster ;D .
Igår så gjorde jag ingenting, låg i soffan hela dagen.
De dagar jag gör något tänker jag inte blogga något, bara onödigt ;P

Nu ska jag ta och fixa mig sedan bär det ut till min underbara bästa vän Alice och leka :D såååå underbart att vi har fått tillbaka den där kontakten vi hade förr :´D . Vi ska vara galna som bara vi kan :D . Fixa för vårat 10 årsjubeleum ska vi göra också :D, kanon. Planera dagen till rullsand :p .  Älskar dig min underbara vän! ♥♥

Riktigt skön torsdag

Vaknade vid ungefär vid 11 av att det var som en bastu o rummet :O.
nu ska jag ut och springa, låångt ska jag springa, när jag kommer hem ska jag dansa lite zumba :P , sen köra styrka, sen ska jag åka ut till mig saknade Isabelle :D ♥

Återkommer senare ikväll.

E.L

En molnig tisdag en solig onsdag

I tisdags gjorde jag inte ett dugg. låg i soffan hela dagen och sov. var helt slut fast jag tar det lugnt om dagarna. får bli bättring om det.

I går så städade jag och bror huset, riktigt tjusigt blev det ;) , vi möblerade även om i vardagsrummet då vi hade tröttnat på det vi hade, så nu är det mycket bättre, rummet ser mycket större  ut, o soffan är vid altandörren så blir mycket skönare dom dagar det är vamt ute :P . Jag skulle dammsuga listerna, men det gick inte allt för bra, tappade munstycket på tån så jag fick ett jätte köttsår, asont! svider som attans :P sen så gick jag och la mig och sov då jag mådde illa som ett as, blev ingen träning för min del..


E.L

Sommarlov!

Har varit dålig på att uppdatera, men har inte suttit vid datorn nånting nästan. Men nu ska jag komma igen.

I fredags var det bara onödigt att åka till skolan då vi var i självaste skolan i 30  min kanske, sen gick vi till möbeln då det blev underhållning.  var ganska bra :) ,

I lördags så låg jag hemma hela dagen typ, orkade inte göra så mycket mer.

Isöndags så åkte jag först på match mot Film då vi vann med 3-1 :D sen drog jag till Alice och vaxade benen och kan säga att jag aldrig mer ska göra det, vilken smärta :O , huden åkte med i vaxet, asont! vi somnade runt 02 tiden :)

Idag måndag första riktiga dagen på mitt näst sista sommarlov! vaknade jag vid 8.40 och kastade kuddar på alice för att hon skulle vakna men sen så sov vi till 10.15 stressa till bussen som är 10.35 i strömsberg typ , men hann gjorde vi ;) tack för en kanon trevligt kväll och dag hjärtat :) <3 sen när jag kom hem så la jag mig och läste, bortom ljus och mörker med Lotta Thell as bra bok! Låg och läste hela dagen fram till 16 då pappa kom och hämtade mig, då bar det ut till tolfta och kärde lite, tredje gången jag kär så börjar jag känna bilen, nästa gång kommer det gå kanon bra att köra (A) , fick mig en tråkig uppdatering av pappa, han berättade att våran/min häst hos pappa och eva blev dom tvugna att avliva idag, då han har fått fong för 5:e gången på några år. Åhh, blev så jobbigt när han berättade det.
Mitt hjärta, alla gången jag har tagit hant om dig, ryktat och gjort dig fin, alla gången då du inte ville göra något förutom att äta, du var så vrång ibland, men så underbar! den gången du gav mig en hjärnskakning när jag ryktade dig, en skallning utav dig som träffade mig kanon hårt så jag blev borta en stund, åhh alla minnen från dig kommer vara bevarade djupt inom min! Saknar dig sönos! men nu har du det skönt och bra!

sen kom Pelle och hämtade mig då bar det ut på träning, var inte ett dugg taggad för att träna, men det kom så fort kläderna åkte på :)! sen jag kom hem så har jag suttit här, ska snart begära mig till duschen, sen läggdas är helt slut!

I morgon blir det stan med Alice om vädret håller ;) haha


E.L


RSS 2.0