Datakunskap

sitter på datakunskapen och lyssnar på Lisa och Erika som sitter och asgarvar åt allt x) ska även skriva klart valgrejjen till på måndag men kan fan inte komma på hur jag ska beskriva de olika partierna. får slita häcken av mig imorgon för att bli klar.

Efter skolan så följer jag med emma hem (igen, förlåt för att jag är hos er så mycket tussen! ♥) då ska det bli en vända på gymmet. vi har bestämd oss att vi ska gymma typ 2 dagar i veckan och som belöning för vårt slit så ska vi sola efteråt, hur underbart som helst, helt utpumpad och sen bara vila :D kan ju säga att jag har blivit lagom brun under de här tre gångerna vi har solat, får se hur många gånger till ajg kan sola innan min kropp säger ifrån.  blir till att göra massa rester i skolarbetet sen efter gymmet, även en titt på idol! :D

 

nej nu får jag väl ta och fortsätta med valet innan christine kommer tillbaka igen :P

 

 

E.L


Våldgästar hos familjen Almgren Hållkvist

Står nu i köket hos almgren hållkvist och tittar på då maten blir tillagad x)
Blir till att dra en solning ikväll med emma på det "grymma" gymet ;) sen plugga matten. Ska väl dra en sleep over också då. Klockan står på ringning kl halv 7 imorogn bitti kanon det x) . kommer bli en awsome kväll med this family :)

nej nu kallar maten sen blir det kladdkaka ;)


Återseende!

E.L


Tentamen skrivning

Sitter och skriver min hemtentamen som ska vara inlämnad imorgon men vet int hur jag ska få ner allt jag vill få ner. Sen jag hade historia så hade läraren sådana kvar så man har dom kvar i huvudet så jag vet inte hur jag ska fixa det. Ska även följa betygskriterierna och vette tusan om det jag kommer skriva kommer bli så bra så det blir ett MVG (A) , men får sitta och slita på det hela kvällen och hoppas att det blir kanon och att läraren tycker att jag har skrivit det bra!

Får heller inte sitta på Facebook förräns jag har skrivit klart tentan, ralle jag och emma kom överäns om det, då man alltid fastnar på den dumma FB, men inte idag! Jag ska vara riktigt duktig nu! efter tentan ska jag ut på en promenad om det inte blir för sent!

Nej  nu får jag ta och fortsätta med det!

Wish me good luck!

E.L


Datakunskap

Sitter på datakunskapen och kan inte skriva något för ajg får inte upp det jag har skrivit.. Lagom irriterande, tänker inte ta och skriva om det, never!

Pojkarna satte just nu på "i en rosa helikopter" jaa vad ska man säga, dom är bara för söta ;)

Ville verkligen vara med på idrotten idag, men min lärare förbjöd mig för han tyckte inte att jag lät tillräklig bra för det, irriterande :O ,

Sitter och små smider planer med Isabelle till på fredag, då det taggas till för fulla muggar ;)

Nej nu blir det att kila och hämta datanissen så jag kan börja skriva någon gång...

E.L


6 september

Det var riktigt segt att gå upp i morse, är van med sovmorgon på mååndagar, menmen, sov till 8 och på någotvis var jag klasr till 8.20 :O cyklade och mötte ralle som aldrig kan vara i tid ;)
skolan rullade på som vanlig, blev väl bara lite mobbad på svenska lektionen av mina kära klasskamprater ;@ HAhah, dom är bara gulliga men dumma :P ♥ mer behöver jag inte skriva, för har sähert någon i klassen som läser detta och skriver en dum kommentar ;P menmne, jag chillar dom ;)

Har inge vettigt att skriva, ska ut på promenad efter kl 21 då alla tv program har varit, skulle ut tidigare, men somnade :P sen blir det duschen. Ska skriva lite på en uppgift som vi fick i etik, skriva att vi har  6 månader kvar att leva och vad vi ska göra innan vi dör, kan nog gå ganska snabbt, bara man tänker efter lite :)

Nu blir det att titta klart på the biggest loser och sen blir det att kolla på premiären av biggest loser Sverige (Y) kanon det där.

Halsen gör ont, näsan rinner och hostan tar kol på mig, men bara bita ihop.
Blir ju bättre då man tränar med och kör fullrulle i skolan (Y)

E.L


underbar samt hemsk vecka

Drog till pappa i söndags, träff som ett as när jag kom fram. gick en promenad med hunden och rensade lite ogräs :P

på måndagen så blev det skolan o massa, (snygging Isabelle är ett pucko, vill att alla ska hosta o nysa öppet så att hon med blir sjuk för att hon aldrig blir det, men det vore ju inte bra :o, vi som ska dansa loss och spåra ut som vi jämt gör på fredag ;))ridning på kvällen.

tisdag träning och skolan,

Onsdag drog jag hem till mamma en stund och fixade lite hemma sen drog jag ut på strömsbergs sista bilbingo för året :P, gick åt pipen..

Torsdag blev det träning, gick kanon bra, helt underbart att jag har kunnat börja tränat utan att ta min astma medicin och inte få ett anfall :D

Fredag så åkte jag hem till mamma igen och hälsade på bror och hans familj som hade kommit hem för veckan, underbart! Grymt saknade var dom! :) sen så övningkörde jag hem till pappa, gick kanon bra, börjar läara mig att inte vejja från andra bilar nu...

Igår så var det match, slutade med 2-2, små surt då vi kunde få in mer mål och hade jätte bra spel och allt, menmen, bara tagga om och ta nya tag till söndagens match mot östernäskamraterna på åland, avresa 7.30, ojojoj ;)
Åkte även hem från pappa igår, var hemma och myste med familjen :) ♥

Idag så vaknade jag 9 av att Michelle började skrika, busfröt vårat :) sen så bar det ut till karlholm för säljning av bingolotter,segt som attan, tur man hade mamma som sällskap. Skulle egentligen ha åkt bort efter det men det sket sig, så nu blir det mat, sen göra datauppgift och sedan packa upp alla väskor och kassar sedan pappa.

E.L


RSS 2.0