20/8-09

Det blev en lyckad dag idag med klassen. näe vi åkte fyrhjulings safarit så var det läskigt men kul. Först så håller jag på att köra ner i diket, fyllt med äckligt vatten. Sen efter det så krockade jag med ett träd x), det bara kom framför mig xD. Sen så fick vi åka en bana . KUL!! Sen innan vi skulle åka tillbaka till dom andra så tog natta och Sanna ett race i skogen :). Sen så var det femkamp, Jag förlorade x), men Emma fuskade :P, Leo lurade mig och Emma att vi skulle äta tre korvar om vi skulle ha en festis till, så Emma och jag trök verkligen i oss dom, kan lova att vi mådde dåligt efter det. Så nu vill man inte äta korvar på ett tag. Sen var det paintball för dom andra i klassen, haha Leo ägde xD. Emma och jag blev beskjutna fast vi satt i den säkra sonen, én kula landade och exploserade framför våra fötter :S ;P, Men kul var det ! Sen så åkte vi till station ( med traktor och kärra), Kul kul. Mkt skratt var det :D.
På kvällen så skulle jag träna, men kan lov att jag mådde väldigt dåligt efter dom där korvarna !, Men jag höll ut:P.

Jag hade en väldigt bra dag :D.

Op09 <3

Caio

19/8-09

Idag har det varit en ganska lugn dag, hade sovmorgon till halv 11 :D, fick böcker inom omvårdnads grejs x), Sköt iväg en penna på Ewas lektion, xD.
Sen efter skolan så cyklade jag hem, nördade lite hemma. Sen äkte älskling och jag till Västland för jag hade träning, men jag är uppsvullen i halsen och det gör ont som bara den, så det blev att stå över för min del. Jag och Sandra satt och tittade på. Ibörjan var det okej, men sen när det var typ en timme kvar av träningen så kom det massa mygg x(, så vi blev helt uppätna typ x). Nu blir det filmmys med älskling (A), Och tagga till fyrhjulingen imorgon :D, Ska blir roligt som fan, men är rädd att typ motorn kommer gå i krach när jag ska försöka växla xD, men det lär jag mig nog ;P.

Ser framemot varenda skoldag nu för tiden :D, kom i en bra klass :D.
Ännu en dag över på Op09, Klassen äger :D,<3.

Nu blir det sängen :D.

You and me for ever and ever! <3

[ Ciao <3 ]

ännu en dag avklarad.

Idag så har det varit en slapp dag. Hade håltimme i 1 1/2 timme. Så jag, natta, Sanna, Emma och Linnea skulle gå till apoteket, men det spöregnade typ, så vi gick till preem ist. På vägen dit lurade natta sanna att hon skulle äta rönnbär, natta sa att dom var jätte goda, så Sanna åt dom, men dt var ingen höjdare :P. När vi kom tillbaka till skolan så gick jag och natta på jeckt efter våran lärare som vi skulle ha, men han hade ett annar schema än oss, Han lät jätte arg på oss när vi sa att vi började 13.05 inte 14.05, men iaf, då gjorde vi ett prov, sen skulle han ta kort på oss för att lära sig våra namn, men som tur var så hann han inte de xD, sen trodde vi vi skulle ha musik men det skulle vi inte, men Johan pratade med oss om vad som gällde osv, och natta var i rena himmelriket ;D. Sen var det att cykla hem i regnet, URSCH!!. Dagen har varit kanon!! :D.

Nu blir det duschen sen så ska jag lägga mig i soffan och läsa ; män som hatar kvinnor .

[ Det här håller inte lägnre, jag komme inte vara vid din sida om du fårtsätter så här! ]

Ciao <3

Första skoldagen:)

Idag så var det första skoldagen på omvårdnadsprogramet, Det var trevligt, Var nervös hela morgonen, tills uppropet, då blev det lättera, Har ett slappt schema, i typ en vecka, sen ska dom ändra det,

Om tre veckor så går vi på praktik i 15 veckor ungefär. Hoppas det blir kul. För engångsskull längtar jag efter skolan :).



Nu blir det tv tittande hela kvällen :D,


[Saknar min älskling ].





Op09<3

Puss <3


Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag också skaffat mig en ny blogg. Ska försöka skriva så mycket som möjligt:P

Puss <3

RSS 2.0