Till min älskade bror!

Lördagen den 9 april klockan 21.34 fick jag ett samtal av min mamma. Dåå var hon inne vid akademiska sjukhuset för min bror hade fått åkt in tidigare i veckan pga magvärk, som dom trodde var en förstorad mjälte.. Men det visade sig att han hade Leukemi, blodcancer.. Jag blev helt förkrossad och visste inte vad jag skulle säga eller göra. Tårarna bara rann och rann. Som tur var hade jag mina bästa vid min, Emma Almgren Hållkvist, Isabelle Ruotsalainen och min älskade pojkvän Andreas Pettersson som kunde trösta och stötta mig! Jag älskar er alla tre! Jag samlade mig och åkte iväg till karlholm på fest, men tankarn flög alltid till min bror, men jag höll masken hela kvällen. Det var så skönt att få lägga sig brevid den man älskar allra mest och känna hans närhet och bara slappna av och gråta på utan att behöva bry sig!

Jag kan inte riktigt än tro att detta har hänt oss, allt skit händer oss!
Men vi får hoppas på att det inte är elakartad utan att den går att bota med hjälp av mediciner och att han en dag kan bli frisk!

inte förräns det händer sådana här saker inser man hur mycket man verkligen älskar och bryr sig om sina syskon, visst man vet ju att dom betyder mest osv men man får mer känslor till dom vid ett sånt här fall..

Med detta vill jag säga att jag älskar dig så otroligt mycket min älskade storebror! ♥
Du är en riktigt kämpe och har en jävla glöd!
Du kommer klara dig igenom detta och bli bra igen!
Du har så många omkring dig som vill att du ska bli bra och komma igen!
Jag skulle aldrig kunna klara mig utan dig!
Du är ju min förebild och min bästa vän,
Du har ju alltid stöttat mig i alla lägen och alltid velat mitt bästa!
Du tänkte på mig i lördags när du ska tänka på dig själv ist!

Åhh, det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag ÄLSKAR dig,
Men jag hoppas att du vet det, innerstinne!!
Jag tror och vet att du vet att jag inte orkar komma in och hälsa på dig just nu!!

JAG ÄLSKAR DIG!!! ♥♥

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Min mamma Margatera Elisabet Lund är den bästa mamma man kan ha. Hon har stöttat mig i alla lägen oavsett vad som hänt. Hon hjälpte mig att gå igenom deras skillsmässa fastän hon själv hade de jobbigt. Hon hjälpte mig att bearbeta mina släktingars dödsfall, Hon har alltid låtit mig fått gråta ut i hennes famn och alltid lyssniat på vad jag har att säga eller hur jag mår. Just nu håller hon på och bearbetar en otrolig jobbig situation för oss alla, men hon är så stark som klarar detta och vill alla väl! Hon gick från att ha 7 barn hemma boeende till sakta bli 3 barn hemmabooende, men sen flyttade två av oss under samma månad.. Men hon kämpar igenom det ändå.
Jag älskar min mamma otroligt mycket, jag skulle aldrig klara mig utan henne.
Hon är otroligt stark som klarar allt!
Hon är en Kämpe!

Min pappa Ander Gunnar Lund har flyttat till Västland till hans nya. han flyttade ifrån oss för 9 år sedan. Han har missat min uppväxt så otroligt mycket då han misskötte att komma och hälsa på oss. Till slut insåg han att han höll på och förlora oss då tog han tag i saken och började tröffa oss mer. Men jag kan ärligt säga att jag inte riktigt trivs i min pappas miljö med tanke på att han fattades mer eller mindre i mitt liv i 1-2 år. Jag kan inte berätta saker för honom, och jag kan inte visa mina känslor för honom. Men jag hoppas han förbättrar sig på detta.
Men trots detta så älskar jag honom otroligt mycket,
Men jag säger det aldrig till honom..

Jag älskar mina föräldrar otroligt mycket och skulle inte klara mig utan dom två!

RSS 2.0