26/9-09

Jag vill bort från det här, till något bättre. Slippa gå med ett falskt leende på läpparna, Ha ett RIKTIGT leende!!

25/9-09 - 26/9-09

Idag så åkte Emma och jag in till sjukhuset i Uppsala och tog en testspruta för TBC. Jag var lite mallig och sa att det inte gjorde ont, men sen när dom sprutade in vaccinet så gjorde det jätte ont :O . Sen gick Emma och jag och åt frukost/Lunch på Max, Nuggets :D . När vi kom hem till Tierp igen så färgade Emma håret på mig :D, Det blev jätte bra stumpan :D . Vi blev lite stressade när vi såg att kl var typ kvart över 6 och vi skulle ta 7 tåget till Örbyhus, men vi hann med tåget precis! :D. På tåget satt Oskar och såg ut som ett fån:P, Han skulle ockaå till Ö-hus:P.

Väl i Ö-hus så gick vi hem till Marcus och tittade på när dom andra lanade, Emma och jag hade det kul, Sen testade stump och jag att spela CSS och det gick bra faktiskt :P (A) .
Fick ingen sömn alls inatt, men det gjorde ingetP:. När vi skulle ta 6 tåget hem i morse så såg vi när vi kom fram till station att vi hade tittat fel, tåget gick inte förens 7.44 KUL!!!! Satt vid Ö-hus tåg station i en och en halv timme och väntade på tåget, jag började känna mig som en riktigt luffare för jag somnade på bänken i busskuren  xD . Väl hemma så hoppade jag in i duschen och Emma somnade i min Säng. :D . Hade en trevlig Kväll/ Natt :D <3

Vid 11 tiden idag så åkte jag in till stan med syster Sandra och syster Emma och shoppade lite, blev dock inget för  mig, men det vara trevligt att bara umgås med brudarna,. det var länge sedan vi hittade på någit allihopa :D, Mysigt !!:DDD .

Nu ska jag upp och storstäda mitt rum :P , Damma, våttorka, damsuga, torka golv, torka fönster :DD. Eget intiativ :DD (a) .

24/9-09

Idag så var jag med älskling på dagen :D, mysigt :D. Vi låg och tittade på disney channel som vanligt (A). Sen på kvällen så var det träning. Sista träningen på gräs för säsongen :(, TRÅÅÅKKKIIIGGGTTT!!!!! Efter träningen så kom Emma och sov hos mig :D. Alltid lika trevligt med dig stumpan! :D. Har saknat dej stump! :D

Älskardej<3<3<3<3

23/9-09

Idag fick jag träffa underbara Emma :D, åh vad glad jag blev :D, Jag puttade bort ralle från dörren och sprang till henne och gav henne en BAMSEKRAM :D. Åh, vad brun och fin hon var :D. Har längtat efter henne såååååå mycket! :D. Åh, det var sååå undebart att få se henne igen :) .


Hade bara två lektioner idag, Historian och medecinsk grundkusr typ. Skulle ha haft arbetsmiljö och säkerhet också, men vi hade ingen vikarie så vi fick sluta halv 12 :). Men Emma och jag satt nere i caffis till typ 1 och pratade massa:D, Har saknat våra pratstunder och dej!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske går och träffa Jakob en stund :). Annars så blir det att ligga i soffan och pilla navelludd bara x).

Imorgon ska Emma och jag åka in till sjukhuset i Uppsala och ta en vaccinationsspruta,,, Usch för de... Men det kommer bli helt underbart att få vara med dig en hel dag gumman! :D . Vi kanske tar oss rundvandring på stan efter också :). Mysigt :D .

Jag saknar min underbara Jakob :) <3<3.
Äldkar dej! <3<3<3


22/9-09

Emma Almgren Hållkvist Du vetyder så oerhört mycket för mig! Vi har bara känt varandra i en månad, men det känns som om att vi har kännt varandra hela livet! Jag kan prata med dej om dom svåraste sakerna som händer i mitt liv för dig, och jag vet att du alltid lyssnar på mig! Vi har det alltid så kul tillsammans!, om jag är på dåligt humör i skolan så kommer du alltid in med en fin komentar och säger att du inte vill att jag ska vara ledsen eller sur för att du inte tycker om det, då skiner jag alltid upp, och så pratar vi om det som grämer mig!.
Den här veckan som du har varit utomlands så har jag insett hur mycket du verkligen betyder för mig, Jag har saknat dig hur mycket som helst, och jag har bara gått och ränkat ner hur lång tid det var innan du kom hem. Alla tröttnade på mig för jag bara tjatade om det, Men det har juuu varit så tråkigt utan dig gumman! Duuuu ska fååååå en BAMSEKRAM av mig när vi ses igen!,


Jag älsar dej Emma Almgren Hållkvist! , Du kommer alltid vara min bästa och underbara Vän!! :D <3<3<3<3<3

Nu var det ett tag sen :)

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade :S . Har fan haft fullt upp...

Idag så är det två år sen Ingemar dog.. Saknade är såå stor efter dej!! Jag vill ha tillbaka dig, Älskar dej Ingemar Lund!!

Inatt kl 03.00 så ska Min underbara Emma Landa med flyget :D:D . Hon har varit i Kreta i en vecka! Och jag har saknat henne sååå otroligt mycket!, Du får fan inte lämna mig igen Stumpan!! Vi kommer prata ihjäl oss sen'!! :D


Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen gå och träffa Jakob :D <3.
Älskar dej <3<3

RSS 2.0