Hatart!

Vaknade imorse av att jag mådde pyton.. så det blev att stanna hemma i sängen.. Hatar att vara hemma från skolan, man missar ju hur mycket som helst..

Somnade på soffan och sov någon timme.. men det skulle jag inte ha gjort, illamåendet blev bara värre.. har brännande ont i halsen  också... Känns inte bra de här..

Brorsan är ocksp sjuk :/, så vi har två sjuklingar i huset, not good!!

Och jag måste vara frisk till på torsdag!, då är det första luciaframträdandet på gästis för nån förening..

Så får se...

Nej, nu har jag ingen mer vettigt att säga, så nu skajag krypa ner i soffan med en stor kopp te och ett varmt täcke!


Jag saknar dej....


inlägg nr 3

Jag funderar starkt på att bli mörkhårig igen. Vad tycker ni?, brunt eller svart med blonda slingor ? :)


Ljust

eller


Mörkt ?

Bilder


Kan lova att jag var nervös där x)

Haha, vad skrattade ja åt tro? :P

:P

Kan lova att man inte kunde röra sig i jackan x)

Mer och bättre bilder kommer på självaste lucian :D .
Tack Martin för bilderna :)

Luciadragning :)

Dålig uppdatering ihelgen :P

Förstr var jag i stan igår, införskaffade mig ett par nya leggings, tack mamma för det ena paret :D. Sen blev det paryt i Karlholm :) . Det var trevligt, fast det kunde ha varit lite mer röj:P, men vi tog 23 bussen till tierp och skulle på annas fest men där var det inget:P så vi drog till makrillen ist xD, jaadu säger jag bara x) , sen gick vi till rulles inflyttningsfest, var där inne en gång, sen var jag ute resten av tiden:P, var ju såå varmt :P, men jag stod och pratade med Erik och Oskar ist :), trevligt :) . Sen så var Pontus snäll och skjutsade hem mig för att jag inte orkade gå :P , tack för de:D <3 .

Idag gick jag runt i Tierp med mamma, sis, kusinerna en stund innan jag skulle på luciaövning, efter luciadragningen så gick vi till loftet och tog på oss varma jackor och fikade lite, sen så blev det avförd mot gammelgården för luciadragning, kan lova att jag var grymt nervös :P . Camilla Andersson blev lucia :), grattis till henne:) .
Efter lucian så gick jag och hämtade min cykle hos Frida :P, sen så cyklade jag hem och åt:P, nu sitter jag här och kollar på OTH (Y) .

Ikväll ska jag plugga på engelskaglosorna till imorgon, hoppas man slipper den skiten snart...
Matteprov på onsdag som kommer gå åt pipsvängen..


Jens, du får ta och komma på luciakröniken den 13 så kanske du får dig ett gått skratt:P . Haha,

Nej, nu ska jag tjocka i mig lite godis :P, Tss :D


Hoppas fortfarande att du ska inse...


:(:(

Hejdå älskling:(
Kommer få panik utan min ögonsten!
Känns så tomt!!

Jag vet, jag låter som en fjortis..
Men älskar man sin mobil så gör man.



Frrreeeeddddaaaaaggggg :D

Fredagarna är bara för roliga  :P. Typ ingen har någon koncentration då.  Alla pratar hela tiden o ingen jobbar x) .
Fick reda på svenskan att Henrik slutar efter jul för han sla plugga svenska 2 :O och efter sommaren så blir han pappaledig och sen trodde ha inte att han skulle komma tillbaka :S , om jag ska vara ärlig så kommer jag nog sakna Henrik :P . Han har ju börjat slappnat av nu på lektionerna, nu är han inte blyg längre, och så har vi ingen att dryga med heller x). Så man får väl hoppas att vi får en bra vikarie!

På Anettes lektion så skulle vi få linda ben, så micke lindade mitt x), jaadu säger jag baqra , haha, han lindade kanske lite för hårt X), krysslindningen han gjorde på mig så domnade jag bort i benet xD . MEN det bästa var att Per var tillbaka idag :D, jag blev jätte glad när jag såg honom :D, han har fan varit sjuk i en vecka! Per blev Docktor Pettson på omvårdnadlektionen :P, haha, ni skulle bara ha sett så ful han såg ut att vara :P.

Mamma och jag gick och köpte oss en julgran idag :D , mysigt sen när den kommer upp :D, men det pinsamaste var nog att mamma bar hem den! Förstå så fult det såg ut, där går vi på vägen, mamma med en stor gran i famnen och jag lunkar efter xD, bilarna som åkte förbi borde ju ha tyckt att vi var störda xD .

Jag har julstädat/pyntat idag:D, var hur mysigt som helst kan jag lova :D:D .

Nej, nu blir det att fixa det sista på rummet :D, sen ska jag ligga framför tv:n resten av kvällen :D .

hade <3


Jag saknar att få träffa dej! <3
Det blev inte mycket.. Men du finns i mina tankar...
Jag hoppas fortfarande! <3





Allt kan hända i metodrummet ;)

Skolan var slapp idag, slutade kl 12 , skönt!
Jens, somliga har tur ;) xD 

Efter skolan cyklade jag hem och åt lussebullar, mumma! Satt vid datan och tråkade fram tills  16 då gick jag och packade den älskade träningsväskan :D , bara älskar att få träna med mina brudar :D . Älskar er :D <3 . Gällan, hoppas knät blir bra, du får inte vara borta längre nu! <3
Träningen gick kanoners!, fick lite problem med andningen bara, men skit samma :D .

Micke var nog klockrenast idag XD. Vi var i metodrummet och skulle mata varandra, (men jag slapp bli matad), då ligger det en docka i en av sängarna x), så micke skulle flytta på henne så han tar tag mellan benen på henne, så märker han att det går inåt i henne, då tittar han ner och ser att hon hade en pulla! XD, jag har nog alrdig skrattat så mkt!, haha, ni skulle ha sett hans min! HAHAHAHAHAHA

Nej, nu orkar jag inte skriva nå mer, nu kallar konstnären inom mig efter mig xD

Haha, jag fick Jens att slå på sin dator igen xD

Nej, god natt alla :D <3



Ajjemän, på söndag smäller det ;) :D .
Må bästa tjej vinna :D ;)

Good Luck Girls! :D <3

Bra dag. se :D

Dagen har bara varit bra :D . Kan inte besrkiva hur mycket jag har skrattat idag:D

På musiken så hade jag och ralle precis sjungit klart låten vi ska sjunga, och jag kollar åt sidan så ser jag Johan (läraren) där! :O . Förstå så jävla rädd jag blev :S . Jag skrek rättt ut, råkade även skrika i miken ´xD . Jag skrattade så tårarna bara rann på mig x) . Så därefter när Johan skulle komma in så förvarnade han mig alltid xD

Efter skolan så var det luciaövning igen :D .  trevligt trevligt:) . Men jag hade ingen lust för det idag, har så jädrans ont i halsen .. Får hålla på o dricka massa te satt jag blir bra snart :D . Linn försökte nästan även lura mig att jag skulle sjunga solo :O . nej tack, har gjort det en gång, men inge mer.. Tror jag :P .

När jag kom hem därifrån så satte jag mig här.. inte bra.. Skrev på Facebook att jag skulle ut o springa för typ en timme sen x), har dock inte kommit så långt :P . men ska ut efter jag har skrivit detta inlägg:P .

Har läxförhör på hjärtat imorgon, kan det nästan :D . Så det ska jag plugga på sen när jag kommer hem igen :D .

Imorgon kommer luciakanditaterna ut i tidningen :D . Men det går även att kolla idag på norrauppland.se :D. Många fina flickor som är med :D <3

Nej, nu kallar löparskorna på mig :D .

Hade ! <3


Luciakandidater 2009 :




7 månader sen du lämnade oss!
Saknaden blir bara större och större!
Jag älskar dej! <3


Ny vecka, nya tag!

Okej, mina inlägg har varit ganska nedstämda i veckan/helgen.. Men det har hänt massa saker som inte var nå bra saker.. Men jag glömmer det gamla och går vidare! Det finns mycket bättre människor som menar väl!

Seg dag som vanligt på måndagar.. Börjar med historia som jag typ inte gjorde ett dugg på för att jag hade inget matrial till mitt PM :P . Sen så var det den där engelskan då.. Skulle ha två läxförhör idag egentligen, men fick Leo att flytta ena tills imorgon, skönt! :D , matten så jobbade jag faktisk ovanligt mycket? :S . Får bara hoppas att det håller i och att jag fortsätter fatta det vi gör :o .

Efter skolan så åkte jag hem direkt och började jpbba klart engelskan, var tvungen att göra klart kapitel 8.. så det har jag suttit med hela kvällen typ. Ska börja läsa om hjärtat snart.. Har att kunna rita hjärtat o förklara vad det stora och lilla kretsloppet är till för på onsdag som läxa.. Jippi, eller inte...

Jag är JÄTTERÄDD för militärer men jag har bestämt mig ändå att jag ska mönstra :D, okej, det är 2 år kvar, men snart har de där 2 åren gått :P . Så jag ska övervinna min rädsla mot militärer och så ska jag ut och springa varje dag typ så att min astma försvinner någolund, sen så jävla är det bara att hoppas att man får göra den :D :P . Så under två år ska jag ligga i med träningarna :D .
Fast vet int vad för lumpen jag ska göra, och vet inte om jag kommer få göra den:P , men det märker vi :P .
Det är bra att man har framtidsdrömmar :P (A).

Nej, nu ska jag ut och springa :D . Vädligt skönt må jag säga :D .

Hade :D <3


Min älskling känner sig dålig :( . Krya på dig snuttan :D .
Älskar dig :D <3<3<3<3<3

...

Trodde att det kunde bli nåt bra..
Men jag hade fel som vanligt..
Jag duger inte till nåt..
Kan väl hoppas att dina tankar ändras..
Kommer iaf inte glömma dig i första taget..



Jag hoppades att det skulle funka..

Bilder




Mickis kommer döda mig :P


Saknar er <3


Vi kollar på så tråkiga filmer i skolan att Olsson somnar x)


Ebba söt :D <3


Min pinlga :D <3


Haha :P <3


Ugly bilder, men nu sitter löshåret i :D



....

Jag ska sluta ha förhoppningar..
Det bara skiter sig varje gång..

Jag som trodde att det skulle bli bra, bara om vi lärde känna varandra bättre..
Måste det klicka till första gången man träffas?
Menmen, jag får väl acceptera ditt val..
Men det klickade för mig iaf...

Du fattar de inte riktigt va? :(

Lär dej att förhoppningarna dina bara går åt helvete...


20/11

Idag började vi 10.15, så det blev en liten sovmorgon :D . Emma messade mig imorse och skrv att hon hade missat bussen, IGEN! HAHAHAHA. Så hon fick skjuts till Tierp så gjorde hon, jag och Ralle sällskap till skolan :D .
På svenskan satt vi och läste som vanligt typ, Henrik var och pratade med Jossan :P . Sen hade vi lunch, 30 minuter, kort rast, är man inte van med direkt :P . På Vård och omsorgslektionen så fick vissa testa på att bli matade med ögonbindel!, jag vägrade att bli det och som tur var så slapp jag det , idag iaf..

Sen cyklade Emma och jag och köpte ljus till min tårta:D, cyklade hem till mig och fixade lite :D, Sen kom släkten och Alice och grattade mig :D, så fick lite trevligheter :D, och åt en jätte god tårta som Syster Emma hade bakat :D . Tack för det! :D <3 .

Sen när alla hade åkte hem så cyklade Emma och jag och köpte godis för vi var hur sugna som helst på det, men sen när vi hade köpt det och börjat ätit det så försvann mitt sug :s . Menmen, har till imorgon kväll ist :D.

Mammas moster skrev nog det snyggaste grattiskortet: Grattis Evelina på födelels-dagaen . Haha, höll på att skratta ihjäl mig när jag läste de x) . Märks att hon är gammal :P .

Nej, nu ska Emma och jag krypa i s'ng, och få våran skönhetssömn :D .

God natt ! <3



Jag älskar dej snuttan! Lämna mig inte! <3<3<3<3

19/11

Idag började vi 10.25 som varje torsdag :) . Idrott var första lektionen, men jag var dock inte med :( . Hade så jäkla ont i halsen imorse när jag vaknade.. Kunde knappt inte svälj :s, så jag håller väl på och drar på mig nå virus eller så.. Har fortfarande ont, så det blir att knarka halstabletter :P .

På omvårdnadslektionen så blev vi indelade i grupper för vi ska skriva om olika saker. Min grupp ska skriva om blodpropp, åderbråck och bensår :) . Sen så kom Jennifer och Jempa från OP08 och visade hur man tog venprov och hur man fick ut hb ( hemoglobin) . Dom försökte lura på mig att de skulle ta venprov på mig, men icke sa nicke:P, aldrig att jag skulle låta några tvåor ta det på mig. Inget illa menat mot dom, men jag är så jäkla spruträdd så det inte är sant åt det, jag slutade nyss att ha emlaplåster på mig när dom ska sticka x) .

Efter skolan så cyklade jag till pappa och hämtade mina halstabletter som han köpte åt mig :). Sen cyklade jag till mammas jobb och hälsade på lite :P . Efter det så blev det hemfärd och städa huset, eller aa, mitt rum, köket och vardagsrummet :P . Sen vid 18 tiden så cyklade jag till Sandra Nilsson som klippte mitt hår och lockade till det lite:), blev jätte fint :) . Tack för hjäkpen snuttan :) . Sen hannjag typ bara att vara hemma 10 minuter sen så skulle syster och jag ut och köpa saker till tårtbaket :D , så jag skjutsade henne på min cykel till lidl, men hon fick skjutsa mig tillbaka, det gick fram men osäkert var det :P .

Nu kolalr jag på S.O.S Gute :D, sen så bli det att dammsuga :P. Måste fan skriva min rapportbeskrivning som ska in till imorgon, som jag inte ens har börjat med.. Lyckat Evelina!!

Nej, nu så blir det att kolla på klart på S.O.S Gute :D .

Hade !


Emma Du betyder så mycket för mig! Vi har bara känt varandra i två månader men det känns fan som  mycket längre! Åh :D, du är min lilla sockerpingla för alltid:D(A)  Älskr dej Emma Almgren Hållkvist! <3<3<3

Emma, jag kommer alltid att finnas för dig! Jag kommer aldrig att lämna din sida!
Älskar dig snuttan!! <3<3<3<3<3

SWEEETTT SIIIXXXTTTEEENNNNN :D

Imorse när jag vaknade var jag så jäkla trött men pallade upp efetr ett tag. Messade Ralle som jag alltid gör när jag ccyklar hemifrån.. Men fick till svar att han var sjuk så jag fick cykla själv till skolan :( . DUMMA SVINSPRUTA!! Krya på dig gubben! :D

Skolan var seg som vanligt, känns som att dagen aldrig ska ta sluta :O . Efter skolan så cyklade jag hem och packade min kära fotbollsväska:D, älskar onsdagskvällar :D.
Men bussen till Karlholm var typ 10 min sen :S, var jätte kallt att vänta på bussen. men sen kom den :D, Pettan hoppade på bussen i Tolfta som vanligt :D, då satt vi och snackade lite skit ;) . På träningen höll jag, sanna, mickis o lisa på att garva ihjäl oss! XD , Iaf Lisa och jag när vi skulle byta om efter tränningen x) , Lisa skrattade så mycket att hon slog mig med hennes väst xD . Hahahaha, har nog aldrig skrattat så mkt förr åt en sak xD . På bussen hem somnade jag nästan :s, var så jäkla trött efter träningen, satt och halv sov hela resan x) . Skrev även med Lizette.. Var verkligen tvungen att prata ut kände jag.. Tack för "samtalet" Lizette! <3 .

När jag kom hem så blev det duschen. Och sen så blev det att prata lite om dagen och sånt som vanligt med mamma och Emma. Emma tvingade mig först att ge henne masage och sen hålla på med håret hennes, fast jag ska få tårta med antingen 16 ljus i eller så att dt står 16 , gäller att man kan muta med saker :D (A).

Jens fick påminna Kristoffer att jag fyller idag, vad är dt för en bror? ;) , vi pratade om dt igår kväll o han hade glömt bort det imorse x), senil eller vadå? :P .

Nej, nu ska jag gå och sova. Ögonen håller på att falla ihop för mig x) . Hör hur sängen skriker efter mig x) .

På fredag kommer släkt och vänner och grattar mig :D <3.

Jag förstod att det skulle bli såhär..
Varför tänkte jag inte efter för innan?
Att jag alltid ska ta sånna dumma beslut..
Jag trodde du menade det du skrev till mig..
Men det verkar som att du inte gör det?,
Visst du kanske inte har tid att svara, men du kan ju skriva när du har tid..
Förstod att detta skulle hända mig!

Kan jag aldrig få bli lycklig?

Néj, god natt  alla. Sov gott ! <3


Emma, jag älskar dig! Du betyder mer än vad ord kan beskriva ! Du är ljusstrålen i mitt liv! Vi har gått igenom så mycket på 3 månader! Det har varit de bästa tre månaderna i mitt liv!, jag vill aldrig mista dig!
JAg älskar dig nu och för alltid min buffel, min fru! <3<3<3<3


Lämna mig inte! <3<3<3


17/11

Imorse när jag vaknade så hade jag sån lust att bara ligga kvar i sängen och sova! Var så jävla trött :s . Men jag pallade mig upp till slut. Fixade mig iordning o så, innan jag cyklade till skolan så var jag tvungen att hålla i Michelle en sund :D, men var livrädd att hon skulle spy ner mig:P .

Väl framme i skolan så börjar vi dagen med engelska.. kändes inge vidare, men bara hålla ut, sen var det matte. Blev skitförbannad på Leo, för han gav mig en utskällning för att jag låg EN sida efter planeringen! Herreguyd, en sida skadar väl inte?!

På lunchrasten drog Emma och jag till synoptik för jag hade tänkt göra synundersökning, men optikern var på lunch, så ska dit imorgon ist . Sen drog jag, Emma och Pontus till aspen och hälsade på:D . Saknar Henriks svenska o historia lektioner :D :P .

På svenska så skulle ny Henrik gå igenom ett häfte vi har gjort, men efter ett tag så insåg han att dt skulle ta för lång tid, så vi fick typ sluta efter halva lektionen:P, då drog jag till Angelica och satte i resten av löshåret, så nu är dt på pöats :D, nu fattas bara klippningen som jag ska få gjort imorgon :D .

Efter dt så cyklade jag till Central och mötte Ebba:D, för vi hade luciaträning och skulle knäppa kort :). Var lite hård mot fotografen (A), han fick inte lägga ut någon bild på mig i tidningen om inte jag fick se den innan:P, o de andra var tvungna att smila med stängd mun, men inte jag :D, för han tyckte att jag såg så frågande ut då x), så nästa vecka kommer dom bilderna ut :) . Vi sjöng idag utan pionist ( lr hur dt svatas), gick inget vidare kan jag säga.. Men men, hoppas dt går bättre på söndag :D .

Nu har snart Michelle skrikit i  timmar :o, dt kan ju inte vara normalt att man skriker så mkt? :s . Jag får panik av dt, vet int vart jag ska ta vägen.. Måste vänja mig med barnskrik tror jag..

Detta är nog det bästa på hela veckan: VI HAR INGA LÄXOR!!!! :D . Kan lova att det är hur skönt som helst :D .

Erika och jag kom på idag på matten, när vi räknade efter ;), att jag är  15 år och  364 dagar gammal :D, haha, vi kan det där med matte räkning vi :D xD .

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen se om dt finns nå att äta. Min käre mor har tappat bort sin plånbok :o, smart mamma lilla :P , Får se om man kanske ska lägga sig och läsa lite på romanboken till svenskan :P,

TACK ANGELICA FÖR HJÄLPEN MED HÅRET!! Det var jätte snällt snuttan :D <3

Nej, nu blir det att gå och planera sitt uppfirande till på fredag :D



xoxo

Sååååå skrattretande!

Kom och fråga mig ist. Jag lovar du får de bästa svararen utav mig. Inte fråga andra, för dom vet inte allt!
Men ioförsig, du kanske inte vågar? Och om jag har nån ny på G ska ni bara skita i!, jag får göra vad fan jag vill!

Skolan idag var seg som bara den... På engelskan tyckte Leo att jag bara tänker på sex? :S , hur kan han tro de? xD .
Träffade massa underbara människor igen:D .
Jag satt och gjorde fot teater på matten och diggade smurfarna, då tyckte Erika W att jag var konstigt?, kan inte förstå varför hon tyckte de xD. Leo tyckte att vi pratade för mycket på matten, som vanligt på måndagar x), bara att han börjar vänja sig x). Sen kom Erika och jag på att om släkten Karlström/karlsson(?), ska ha släktträff så ska jag och Erika bjuda in oss själva :D. Det kan bli riktigt trevligt xD .

Jag funderar på att ta svinsprutan, men tror att vaccinet är slut?, så får väl vänta tills det kommer nästa gån, om det gör de? Blev ingen vaccinering idag,.. Måste ha intyg från läkaren att jag är i riskgruppen med tanke på astman..

Tror engelska boken kallar på mig ifrån väskan x), så ska väl göra klart kapitel 7 efter maten :S ...

Tror nog att jag har kommit på varför jag är rädd för militärer :O, dom ser ju så jävla läskiga ut! Blev skiträdd imorse när jag läste tidningen och såg alla militörer :S, tycker inte om när dom är grönmålade i ansiktet :O . Nej, usch för militärer som är målade och seriösa :S .

Erika kläckte nog den "dumaste" komentaren idag x), Erika: Va fan Ewe, på onsdag blir du ju lika gammal som alla andra ;), då behöver du inte känna dig liten längre ;). Haha, Tycker om dig också Erika xD


Ikväll kommer Michelle och sover hos oss :D, Martina är sjuk så då blir hon hos oss ett tag :D, Mysigt värre liksom :D <3. Och det betyder att det kommer bli mycket BEBISMYS!! :D:D:D .

Btw, JAG HAR NOG DEN BÄSTA KLASSEN EVER! :D <3, alla är nog lika konstiga, men känns som att jag är kontigaste XD .

Dagens:
DAGENS KLÄDSEL: jeans & tröja
DAGENS LÅT: Smurfarna- fotboll är livet xD
DAGENS HUMÖR: är på bra humör men trött :P
DAGENS CITAT: Robin E: Va brun du är ewe. Jag: Jaså?, Robin E: Jaa, har du solat eller?, Erika W o jag: HAHAHAHA, ingen komentar ;) .
DAGENS ROLIGASTE: Lätt Erika :D


Nej, nu kallar fooden på mig x) .

xoxo


Sötoungen själv :D <3

...

Jág trodde att du var min vän?

"/

Det känns bra när jag träffar dig..
Men jag tror inte att det kommer funka..
Det känns som från din sida att du inte vill de...
Att du bara vill en sak..

Men jag kommer aldrig sluta hoppas..
Även om jag aldrig kommer få dig.

<3

Bästa helgen på länge :D

I fredags så var jag med Emma snutt en stund efter skolan, hon skjutsade mig till tolfta för att jag skulle hämta en skorta vid pappas jobb x), å så skjutsade hon mig till tierp sen igen :D , dt var egentligen jag som skulle skjutsa men men ;D .

Sen så hämtade jag Alice vid gymmer, så då drog vi hem till mig o fixade oss iordning inför klassfesten :D . Trevligt att träffa alla igen!, o jag har saknat tiden med Lizette, David o Alice, dt var underbart att vi var"gänget" igen :D . haha, Lizette o jag blev blondförklarade av oss själva! XD, för jag skulle till station o träffa Kristofer som kom med 23 tåg , och Lizette skulle till Allan med 23 tåget, så då tänkte vi: Ja, men va bra. då hinner du ju se Kristofer innan du åker :D , men sen typ två timmar senare kom vi på att dt tåg kristofer kliver av skulle Lizette på! :D, hahhahaha, jag vet inte hur länge vi satt och skrattade åt de! XD . Så Jag cyklade, Lizette och Alice gick till station, Alice skulle med 23 tåget till Karlholm på fest.
Jag var fett nervös att träffa Kristofer, men dt gick bra:D .


Lördag: Vaknade vid 7 typ av att jag hade larm på mobilen x), men stängde av de och somnade om till 10, gick upp och fixade mig satte mig vid datan och ruttnade x), tog 14.02 bussen till Skärplinge och träffade Kristofer :D . Vi tittade på film och pratade massa :) . Vid typ kvart i 18 skjutsade han mig till Karlholm , Tack :D <3 . Väl i Karlholm var dt lagfest, det blev en riktigt lyckad kväll :D, vi åt gott, och lekte lekar och bara umgicks! :D. Dom som inte kunde komma missade något :) . Men dt var tomt utan Sara :( , hon har varit borta allt för länge nu :( . Krya på dig gumman!, tankarna går till dig från hela laget! <3 .
Jag var taskig och trakade Kristofer på sms och samtal hela kvällen för att jag tyckte att han skulle komma och hämta mig i Karlholm, men han ville inte svara :P (A).
Så vid 01 tiden gick jag, Mia och Sanna hem till Mia och Emil :), jag var där till min buss gick vid 03, tack för att jag fick vara hos er snutt :D <3. GRATTIS MIA TILL KÖRKORTET! :D <3

På bussen hem så hade jag en kille som nog hade varit på jkrogen iGävle som skulle av iKarlholm, men busschafören väckte han och hans kompis i Skärplinge, så jag tror dom fick ta Taxi tillbaka till Karlholm :P

Söndag: Idag så var dt luciaövning egentligen, men jag har läxor som varje söndag att göra, så jag blev hemma från den.. TRÅKIGT!!

Jag är så trött och less på skolan just nu! Läxor hela jävla tiden!
Vill ha jullov nu!, förstå så mysigt med massa snö, levande ljus härlig julmusik och en söt pojk att ligga o mysa med:D (A).
Men man kan alltid hoppas på dt bästa! <3

På onsdag lovade Kristofer att han skulle ringa och sjunga för mig 05.45, haha, tror nog inte att jag kommer fatta varför han gör det xD, och han har en väldigt fin sångröst hörde jag ;) haha.

Insåg att jag skrev ganska mycket om Kristofer i det här inlägget, men skit samma:D .

Idag fyller moster också :D, grattis till henne :D <3



Förstå så mysigt dt skulle vara med en liten bebis nu och mysa med:D (A).
Kan ju bara säga att jag längtar till den dagen :D <3

Nej, nu ska jag och läxböckerna gå och samarbeta XD .

xoxo

Blääää

Sitter i mögeldatasalen o har håltimme.. Tråkigare dagar får man fan leta efter , och itne blir det mycket bättre av att jag inte kan andas inne i den här datasalen.. Skulle behöva min astmapuff....

Nej, nu ska jag tvinga Emma att vi ska dra o luffa runt skolan igen:P

Älskar dig snuttan ! <3<3<3<3<3
 

Wiiiieee :D

Okej, nu lovar jag att jag ska börja skärpa mig med bloggandet! Varför ska jag ha en blogg om jag inte bloggar för?, Ska ta tag i detta jag lovar :) .

Idag var dt skolan som vanligt. Har saknat Emma snuttan så mycket! Var så härligt att se henne igen :)<3 . På historian idag så skulle vi fortsätta skriva våra PM som vi började med förra veckan, så då satt vi i stora mini aulan o skrev på datorerna, då jag ser att micke är ute på Facebook, så jag säger typ : micke va fan är du ute på facebook för? Haha, efter jag sa dt så hade läraren sten koll på vad han gjorde så att han inte fortsatte att vara de, han hatade mig efter det:P.

På lunchrasten så såg vi Emmas "flört" Haha, men han är sur på henne så han låtsas inte om henne, utan han bara gick förbi o tittade ner. XD Emma du får vara snällare mot honom o inte dissa honom så där ;) .

Efter skolan så tvingade jag Emma att följa med mig till pappas jobb för att han skulle smörja mig kedja på cykeln o pumpa bakhjulet :D ,
Och Emma tycker att jag är bortskämd för att jag ska få löshår av pappa när jag fyller :D.

Nej, jag skulle egentligen behöva ta tag i läxorna.. Så jag får väl ta och göra de snart än att sitta här hela kvällen och inte göra nå nytta x) .

På nå vis längtar jag till lördag (A).

Måndag: PLUGG hela dagen!
Tisdag: träff för tierps lucia kandidater :D
Onsdag: träningarna börjar:D
Torsdag: övninkörningskurs :) 
Fredag: klassfest :D
Lördag: Sola, träffa Kristofer och fest medmfotbollslaget :D♥
Söndag: ta det lungt :D


Hinner ju aldrig att vila!



Jag saknar min fru :D <3

:D

Ikväll drar jag nog till Pontus o käkar godis o tittar på film :D . Trevligt :D .

Jag har tappat lusten att blogga för tillfället.. Men den kommer snart tillbaka :D . Nej, nu ska jag gå och fixa mig och städa rummet lite :).

Btw, jag blev luciakandidat för Tierp :D . Har hört att det är många fina kandidater som ska vara med :D . Man kan ju hoppas att man blir, inte för att jag kommer bli det men ändå :D .
Jag hoppas att Ebba Sikberg blir luciakandidat :D <3 .

Nej, nu ska jag fixa mig :D .
Ska börja skärpa mig meed bloggandet :D

Hade :D . Pussar <3<3


Snart ska jag beställa nytt löshår :D. Har saknat de :D <3


:S

Min livslust har försvunnit totalt så jag har inte haft tid/ork att blogga..

Men har varti i skolan som vanligt..
bättre nu när vi har fått annette som vikarie fram till jul, äntligen ordning!

Usch, jag måste hitta en roman till på fredag.. orkar verkligen inte..

Tittade påvärldens segaste film påsrbetsmiljö o säkerhet idag :S . Emma sov så jag klappade till henne på låret, då blev hon klar vaken x), Erika klappade till mickis på låret, men hon orkade inte bry sig så mycket :P.

Nej, nu orkar jag inte de här längre.. nu ska jag vänta på att arga snickaren ska börja så jag får tjocka i mig lite popcorn :D .

Hade ! <3



I don´t know anymore ! </3 , but I will always love you ! <3

:)

Vet inte vad jag ska skriva riktigt..
Men det var skolan som vanligt idag då.. Det gick som det gick.. Gjorde omprov i matten, tror faktiskt det gick bra (Y)!.
När jag kom hem från skolan så såg jag att Michelle var hos oss:D . Då blev det bebis mys direkt:D .
Jag gick ut på en promenad med Michelle efter maten :), härligt att gå av sig :) . Sen när jag kom hem så ville mamma gå ut och gå, så då följde jag med henne också :D , tror vi gick i 1 timme och 30 min!, härligt :D . Nu sitter jag och väntar på att Michelle ska vakna så jag får mysa lite med henne innan jag ska sova :D , men tror hon sover för natten nu? :P


Imorgon ska jag gå till min barnläkare och beställa tid för att undersöka mina lungor :O , nåt fel är det med dom kan jag säga...


Nej, nu ska jag gå och kolla om jag har några rena kläder till imorgon :P .

Ha det bra gott folk :D (A)

Fasters gullunge! :D <3<3


Emma är nya paparatzzi fotografen:P (A) <3<3<3


Redan november!

Det är redan november, tänk så fort tiden går!, om 17 dagar så fyller jag :D, då blir man farlig ute på vägarna (AA) .

Idag så skulle jag gå up kl 10.00 för jag skulle ta 12.02 bussen till Skärplinge och sola med en kompis, men var så fruktansvärt trött så jag sov till halv ett :P . Så jag stannade hemma och sov ist (A) . Idag så ska jag plugga hela dagen/kvällen , omprov i matten i morgon...

Emma har skickat massa bilder till mig :D, haha, härliga bilder! (A) .

Nej, nu ska jag och matteboken krypa ner i soffan och arbeta x) .

Lägger in ett till inlägg ikväll kanske :D .


Emma jag älskar dig min bästa vän! <3<3<3

31/10

Idag så vaknade jag vid halv tio, så då gick jag upp och duschade sen så fixade jag mig. När jag var klar så var jag tvungen att hjälpa syster att fixa sig, haha, och det gjorde jag tills jag tröttnade och tills hon fick hjälpa mig att fixa mig x) .
Sen så skjutsade jag syster bakpå cykeln, haha, det gick bara förutom att hon var livrädd x) . 
När vi kom fram till mormor så gick vi upp till kyrkan på minnesgudtjänst där dom läste för morfar och Stefan. Brast ut i gråt direkt.. Sen fick jag någon konstig känsla i kroppen.. Någon hat känsla..  Men det var så skönt att bara få gråta, inte behöva bry sig om att någon såg mig..
Efter kyrkan så gick vi hem till mormor och fikade. Mysigt att vara med hela släkten..

Jag har en snäll  moster som åkte och köpte en hamburgare åt mig(A). Tack :D .

När mamma och jag kom hem från mormor så kom moster Monika och hennes man Stefan till oss en stund :) . Visade Michael Jacksons videoklipp på spöket för moster och hon fick nästan en hjärt attack xD .


När jag kom hem så somnade jag dirket. Var så trött...

Lite bilder från minneslunden!
 



Det var hur fint som helst med alla ljus!


RSS 2.0